Simma säkert i öppet vatten

Vad kan vara bättre än att vara ett med naturen? Bara du och vattnet.
Oavsett om det sker på havet, i en sjö eller i en flod, och om du är nybörjare eller avancerad, måste en simningssession i öppet vatten vara inramat av ledorden ”Förebyggande” och ”Säkerhet”.

En väldigt viktig utrustning för att simma i öppet vatten är simbojen, som dras efter dig på vattenytan i en färgglad färg. Den mångsidiga simbojen kommer att hålla dig säker, så att du kan koppla av och njuta av din simtur!

Simbojen ska vara i en färgglad färg, gärna orange. Den kan fungera som en flottör när du blir trött eller, i värsta fall får kramp. När du låter simbojen dras efter dig visar du tydligt var du är och du ökar din synlighet för andra på sjön. Alla våra simbojar är utrustade med en visselpipa, då kan du även göra dig hörd.

Simmar du i öppet vatten är det lätt hänt att man blir ute en stund. Långvarig träning innebär också att man behöver fylla på med energi. Med vår enklaste flytboj (Nabaiji OWS 100) kan du ta med dig energi för att orka hålla igång längre. Förvara energin i nätpåsen på utsidan.

Med den större modellen OWS-500 simbojen kan du även packa med dig skor, kläder, personliga tillhörigheter som nycklar, telefon etc på insidan av bojen. Den har även en meshficka på utsidan där du kan förvara t.ex. gels.

 

Du hittar vår simbojar här!
Lycka till med simningen och använd gärna #sverigesbästauteliv och tagga oss @decathlonsweden på instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *