Framtidens kylväska(?)

Våren står framför oss. Bilarna packas för att åka till landstället och man packar med sig lite fika medan man vårrustar båten. Kanske känner du igen den stora, tunga och otympliga kylväskan? Jag tror faktiskt att de flest har något minne kopplat till den blå kylboxen!

Det finns ett par nackdelar med den klassiska kylboxen, framförallt väger den en hel del och tar stor plats när den inte används. Skulle vilja dela med mig av enligt mig en fantastisk bra produkt. Som en lättviktsvandrare, cyklist, klättrare m.m så var jag först inte så säker på att jag skulle få användning av den här kylväskan från Quechua. Mina fördomar sa att den var ämnad för familjen. Men så fel jag hade, den är perfekt till helgturerna, vändan ner till den lokala sjön för en härlig stund i det fria eller varför inte fisketuren?

Den har hållit min mat kall varma sommardagar medan jag klättrat vid Simonsberget i Nyköping och drycken kyld medan jag under en hel dag målat skrovet på segelbåten vid Ljusterö. Den gör sitt jobb som kylväska utan nackdelarna från den konventionella kylväskan. För den här kylväskan från Quechua har ett par ess i rockärmen. Med ett tvist på de två ventilerna så reser sig kylväskan upp och är redo att fyllas med mat och dryck. Innan så tog den knappt upp någon plats i garderoben!

Du hittar alla våra kylväskor samt kylryggsäckar här. Där hittar du den klassiska kylväskan i hårdplast, kylväskor i smidigt ryggsäcks format samt dessa innovativa kylväskor med luftventiler för att kunna komprimera väskan efter användning. De kommer i tre olika storlekar, 16L, 26L samt 36L och håller maten eller drycken kyld i 11 timmar utan kylklampar. Med kylklampar klarar man sig ännu längre, ett klassiskt tips är att frysa dricksflaskor med vatten. Då fungerar de som kylklampar och du dricker enkelt upp det när de tinat!

Kylväskan håller kylan upp till 11 timmar utan kylklampar och har testats enligt EN 12546-2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *