3 bästa tillbehören till löppasset

Att springa kräver inte särskilt mycket utrustning, men det finns ett par prylar som kan göra det både roligare, bekvämare och som i den bästa av världar gör dig till en snabbare löpare? I det här inlägget tänkte jag gå igenom mina tre bästa tillbehör.

Vi börjar från huvudet och arbetar oss neråt,

Löparkepsen

Den skyddar dig från solen och ger en välbehövd skugga under de varma sommardagarna. Den brukar även följa med ut om det regnar då man slipper få det mesta av regnet i ansiktet.

Länk till alla vara löparkepsar

Armvärmaren

Ett perfekt plagg att starta löppasset med, när du kommit upp i arbetstemperatur kan du ta av dig dessa om du känner för det, annars låt de sitta på! Sen att de erbjuder väldigt bra skydd mot solen skadar inte, lätta att ta av och på gör att man alltid kan vara klädd för rådande temperatur.

Länk till armvärmarna

Kompressionsstrumpor / Vadstöd

Finns det en enskild löpning accessoar som verkligen börjat användas på bred front de senaste åren så måste det nog få lov att vara kompressionsstrumpan eller vadstödet. Inte så konstigt egentligen, de ger en skön känsla om vaden både under och efter träning. Sen att de oftast finns i en mängd olika färger och mönster gör det bara ännu bättre.

 Är du ute efter en löpningsryggsäck eller nyfiken på olika sätt att få med sig vätskan under löppasset?

Kolla in det här inlägget för en djupdykning i ämnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *